lördag 2 juli 2011

Chèvrebollar

Ett lättlagat och ljuvligt gott tilltugg till en drink.

Ingredienser

Till 4 personer behöver du:

120 g parmaskinka
150 g chévre
1 dl riven parmesan
100 g philadelphia
2 tsk dijonsenap
salt och malen vitpeppar
2 st knippor gräslök

Så här gör du

1. Ta bort fettranden på skinkskivorna. Skär skivorna i strimlor och sedan tvärs över i små, små bitar. Riv chèvren grovt. Skär gräslöken smått.

2. Rör ihop chèvren med parmesan och philadelphia. Rör ner skinkan och krydda med senap, salt och peppar. Rulla små bollar och rulla sedan i gräslök.

3. Lägg upp på ett fat och låt stå i kylen i 30 minuter innan du serverar.

Tips: Du kan även rulla bollarna i hackade soltorkade tomater















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar