Ädelostfyllda färsbiffar med päron- och valnötssallad är en bra måltid för dig som är i rivstarten eller någon av dom andra faserna
Ingredienser
Till 4 personer behöver du: 600 g viltfärs eller köttfärs
1 ägg
200 g ädelost
100 g valnötter
2 päron
1 kruka romansallad
Rapsolja
Vinäger
Salt och pepparSå här gör du
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färs, ägg, salt och peppar i en skål.
2. Forma till fyra stora bollar. Gör ett hål i mitten och peta in 2 msk ädelost och rulla bollen slät. Lägg bollarna på bakplåtspapper i långpannan och grädde i ugnen 20-25 minuter.
3. Bryt romansalladen i bitar och lägg i en skål. Droppa lite olja och vinäger över salladen. Smula resten av osten och valnötterna över salladen innan du serverar den tillsammans med färsbiffarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar