tisdag 5 juli 2011

Ädelostfyllda färsbiffar med päron- och valnötssallad

Ädelostfyllda färsbiffar med päron- och valnötssallad är en bra måltid för dig som är i rivstarten eller någon av dom andra faserna






Ingredienser

Till 4 personer behöver du: 600 g viltfärs eller köttfärs

1 ägg

200 g ädelost

100 g valnötter

2 päron

1 kruka romansallad

Rapsolja

Vinäger

Salt och peppar

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färs, ägg, salt och peppar i en skål.

2. Forma till fyra stora bollar. Gör ett hål i mitten och peta in 2 msk ädelost och rulla bollen slät. Lägg bollarna på bakplåtspapper i långpannan och grädde i ugnen 20-25 minuter.

3. Bryt romansalladen i bitar och lägg i en skål. Droppa lite olja och vinäger över salladen. Smula resten av osten och valnötterna över salladen innan du serverar den tillsammans med färsbiffarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar